Terkejut aku bile kwn aku ckp “weh, blog ko ada org promote..Si khapeace tu”. Wah, terus rase teruja. Anyway, thanks fiz for promoting my blog. Mmg fiz dah janji dulu, tapi kalau tak de pun tak sebenarnya. Tak kisah.

fiz

Anyway, thanks ye fiz. This guy banyak menulis, mungkin jugak kegemaran dia. Mmg banyak bende menarik, instead of dia punya diari yang boleh kita baca dan mungkin jadi kan panduan kita pulak satu hari nanti. Mane tau :). Hidup berbudi dan berbahasa ni kita patut terapkan dalam amalan seharian kita.

Visit Fiz’s Blog :