result

essay_exam

Dah sebulan tgu, akhirnya kuar gak result exam. Itu pun mula2 aku tak perasan. Tapi bile aku tgk kat status YM Dydi “esok result exam kuar”, aku jadi goyang lak tetiba. Pastu ada msj masuk esok pagi nya “Weh, exam dah kuar..” Mcm terkejut beruk gak lah..huhuh.

Bukak je page aku kat E-Citie tu, alhamdulillah. Sbb aku mmg rase result aku akan rendah sem ni. Tapi Dia dah kasi rezeki kat aku, aku terima dgn hati terbuka.

Sem depan akan kuar practical, so aku dah takde pointer lagi selain 4.0 utk pass or Fail. Sem 7 dan start FYP yang akan membuat kepala kami pecah berderai. Pastu kena kutip sesatu.Haha..mmg gila..

Pada kawan2 yg dah dpt result, tahniah bagi yang berjaya dan bagi yang tak berjaya, jgn terus bersedih, jangan salahkan diri sendiri, & jgn pandang ke belakang lagi. Kerana ia nya sesuatu yang sudah kita tinggal. Terus pandang ke depan. Fikirkan apa yang perlu kita lakukan untuk capai kejayaan di masa depan.

“SELAMAT MAJU JAYA UNTUK SEMUA”

Advertisements