airasiaSemalam kawan aku ada sms, kami dah boleh claim ticket mase tiket tu dicancelkan lepas Suvarnabumi Airport ditutup sbb ada riot tu.  Last week, aku call gak AirAsia tu. Nak tgu operator mcm nak mati. Lama gile kena dgr mesin membebel. Dah 10 min, aku letak terus dgn rase geram & tension.

At last, aku biarkan je. Smpi lah ada kwn yang contact. Dia ckp dah leh claim. Ke mana2 je. Harga dalam RM230. Pastu, smlm on the way balik ke KL, bos aku call. Dia ajak g Bandung lak untuk guna tiket tu smula sbb tak leh pindah tangan. So, terpaksa guna.

Aku tak tau lagi nak g ke tak nak Bandung. Mau seribu lagi aku habis tu. Bandung ok gak, tapi tu lah masalahnya..fulus beb!!

Advertisements