Aku plan malam ni nak g tgk wayang. Tapi selera dah tertutup sbb ada masalah siang tadi. Shit, smpi aku rase nak makan pun dah malas. Semua terbantut hari ni. Kalau tak, nak g tgk cerita “The Day The Earth Stood Still” tak pun Cicak Man II (sbb sound system yg best).

Tapi apakan daya, aku dah tak de mood. Ia effect skali selera aku nak makan. Tak de selera langsung. Biarlah mcm ni.

*Hati aku betul2 terluka tadi*

Advertisements