full-copy1
First try untuk wat cover DVD. Ni lah hasilnya.

Aku dibayar untuk menjadi photographer di Penang untuk majlis tunang kawan baik, Azmil di Kepala Batas. Kami (Azmil & Family dan aku) bergerak dari KL jam 8.30 pagi hari sabtu dan smpi di sana jam 2.00 petang. Majlis perbincangan dan sarung cincin telah berjalan dengan lancar dan ada beberapa persetujuan telah di capai
Apa yang menarik untuk trip kali ni, aku dah jadi mcm keluarga diaorg. Baik dan senang masuk. Tu yang best. Parents azmil tu pun aku dah panggil ayah & ibu. Dari abg, kakak, abg ipar, makcik, pakcik & anak buah aku dah kenal. Keluarga dia happening. Suka jalan2, tu yang aku sempat ke Batu Feringgi, g makan kat Line Clear Nasi Kandar, g shopping sambil cuci mata. Mmg best.

Bile org dah baik ngan kita, mesti lah kita berbuat baik semula. Jgn jadi sombong. Anyway, selamat bertunang untuk Azmil & Yanti. Semoga kekak hingga ke jinjang pelamin.

InsyaALLAH, perkenankanlah Ya Rab.

Sedikit sedutan sepanjang majlis di Penang dan semasa di KL (image without editting)

Setelah 2 hari aku cuba dgn pc yang bengong dan pS yang mangkok, akhirnya siap jugak product pertama aku melalui DVD. haha…bunyik cam poyo. Tapi ini lah hasil kerja aku yang tak seberapa, tapi at least aku dah cuba sedaya upaya. Alhamdulillah, Allah bagi aku kekuatan untuk siapkan. ronstudios Product

ronstudios_6441

Advertisements