Fiz, segan lah plak nak cite sbb mmg jarang gile tgk wayang. Haha.. seigt dalam kepala ni ada 3-4 cerita je. So, cerita yang tu je lah ek.

Pandai2 lah korang tgk ape yang aku mencarut dalam ni..

1024_hellboy

Hell Boy-starting plot cite mcm taik. Slow. Sakit jiwa nengok. Tapi sbb nengok ngan geng2 yang kepala gile2, jadi best. Gelak mcm nak mati dalam wayang. Gi tgk ramai2 dalam belas2 org.

3.5 STARS

twilight1

Twilight – Pon bosan gak time starting. Siap boleh menguap. Tapi pegi ngan kawan aku berdua jadi best. Best gile. Dah dekat2 time fight tu baru jadi best. Tapi still tak mendapat perhatian sangat.

3.5 STARS

kung_fu_panda_poster

Kungfu panda – alahai cite ni, tgk sikit tergelak nye lebih.haha..asik gelak je. cerita ni best. aku suka nengok.

4.5 STARS

Fiz, dah buat dah. So, ada cabaran baru lagi ke?huhuh…

Advertisements