nas

Nasrul hakeem. Mamat ni dulu aku kenal2 gitu je. Tapi aku rajin tengok di berkepit dulu ngan tutttt……..(haha, off record please..nas, aku gurau je tau) Kenal sejak di uni lagi, tapi tak ngam. Biasa je, sampai lah mamat ni masuk degree. Aku jadi OC (orientation comittee) dia. Baru lah kenal sbb dia ada buat lawak masa kat Morib.

Mase tu add dia kat myspace, friendster & arakian. Dah add di YM, bual2, jadi kawan camera. Kira dah baik. Calling nak ajak kuar makan kat kedai depan umah pun senang. BMW dia pun dah smpi ke Bangkok. Huhu..penghormatan tau aku bagi kat BMW ko.

Aku kenal mamat ni dengan kegemaran dia editting video, group photo, dan bermacam2 lagi. Aku ada jugak deal dalam beberapa hal, belaja dengan dia pasal nak edit2 gambar (semestinya dia lagi cun dari aku…-burger McD satu!), walaupun ada beberapa deal terbatal sebab ada hal yang tak boleh dielakkan. Kerjasama pertama yang hampir terlaksana (tapi gagal-hampeh) ialah Pesta Konvo ke 4. Equipement & competitor menjadi penghalang utama. Tapi takpe, ada peluang nanti kita masuk tender. Takde hal.

Special promo-mamat ni bertindak sebagai Sound Engineer untuk short film terbaru “Sarah Marah” yang akan dipertandingkan dan aku berharap aku org terawal dpt tgk film tu (tak dpt, siap ko!hahhaha…) Dia ada wat package gambar kahwin yang harga mmg standard dan berbaloi (chewah…!)

Kalau sesiapa yang tak kenal, yang paling depan skali dalam gambar kat atas tu lah Nas (nama famous lah katakan..) Dan sesiapa yang nak berkenalan dengan lebih lanjut tentang Nasrul Hakeem, leh melawat ke blog dia http://nashakeem.wordpress.com/

Advertisements