Aiyo, first time lepak kopitiam. lol. aku pun tak tau kenapa aku nak lepak kopitiam. Padahal aku tak suka pun, layankan je lah ape aku buat ek. Huhu..

dsc00051Ha..inilah dia Kepong Kopitiam @ Brem Mall. Saje nak try2, best gak sbb sini ada WiFi Zone & Smoking Area. Huhu..itu yang penting.

dsc00050

Ni dia Kepong Kopitiam’s Coffee (if i’m not mistaken la) Rase dia mcm kopi pekat tapi sedap gak sebenarnya.

Aku lepak kopitiam ni lepas main bowling (score mcm siot) ngan tgk wayang. Maklumlah, aku ni peminat setia bowling, dari mase lepak kat Pertama Kompleks lagi tapi main smpi sekarang tak hebat2 pun. Setakat buat penat tgn ngan jem machine tu adalah. Ape pun, mmg best gak main bowling sbb dah lama tak pekena. Dah last frame baru dapat double strike, yang lain cam taik. Longkang ada lah perkara biasa..Wakaka..

Advertisements