Pagi tadi dah confirm aku dapat praktikal kat Bukit Damansara. Baru lah menggelabah nak carik kasut kulit (yang lama tu dah ku buang kerana teruk yang amat..ceh, tu ayat nak kasut baru!). Aku ajak kawan aku g carik kat Jusco Wangsa Maju. AKu mmg prefer Bata je sbb bata pun ok what, design & harga berpatutan. Cewah!

Dengan harga RM70 dpt lah satu kasut warna coklat. Aku berkenan dgn color & juga keselesaan bila pakai. So, balun je lah. Pastu singgah makan kat food court order Nasi Goreng Telur Mata Singapura (haish..pelik2). Sempat gak smbr tart buah kat situ ngan ada lagi bende yang perlu dibeli.

Advertisements