Aduih, malam tadi tetiba badan aku panas gile. Aku pun tak tau nape. Smpi mata & kaki aku terasa panas gile. Takkan nak demam lagi kot. Asyik la demam. Hopefully aku sihat lah sbb nak mula practical dah ni.

Jap lagi aku nak ke uni, sbb hari ni intake baru sem 1 2009. Aku nak shoot 2 3 keping gmbr kat sana untuk jadi inti blog aku agar ia berisi hari ni. Pastu nak ke Bukit Damansara untuk check office baru. Hmm..perut aku sakit ni.

Ok lah, aku nak bersiap. Jinggo dah tgu aku tu. Kang membebel lak si dinasour tu.huhuhu..

Advertisements