Buat kedua kalinya aku makan di Pavillion. Tau2 je lah, harga kat situ sume mengarut. Kat foodcourt dia pun, yang paling murah aku pernah tgk (dan pernah makan), harga RM 7 keatas. Tapi, kali ni kawan aku bawak makan kat Madam Kwan’s.

dsc00001

Mase tu aku sendiri tak tau nak makan ape, aku just follow kawan aku ape yang dia nak makan. Masa tu order nasi lemak & air iced lemon tea. Nasik tu dipenuhi dengan 4-5 jenis lauk. Kenyang sangat.

Nak jalan pun dah tak larat pastu. Kebetulan, ada lak kawan kepada kawan aku ni dia nak hntr aweks dia ke klinik, teman lah skali. Kira terus jalan2 la. Mmg happy la malam tu, sbb aku jumpa & kenal kawan baru, terus leh berbual (walaupun setakat gelak2 je..huhu)

Advertisements