Aku dah tak igt dah hari ape. Tapi mase tu, aku kat office, kwn aku call ajak aku makan. Mase tu sebenarnya aku dah sarapan, so macam kenyang lagi. Tapi, aku pegi jugak. Dekat je ngan office aku, lebih kurang 5 min je. Dah sampai kat sane, tgu dia jap kat depan kedai2 tu.

dsc00080Tempat ni dipenuhi oleh kebanyakkannye Chinese. Tapi kedai ni kedai orang Indonesia. Sbb yang ambik order pun guna bahasa Indonesia. Ya Pak!

dsc00081Mase tu aku order air carrot susu & kwn aku minum air tembikai. Mase mula2 aku dpt menu sebelum order, sakit mata aku tgk menu tu. Harga dia…mcm makan kat exclusive restaurant.

dsc00081Ni lah yang aku order, Kuey Teow Seafood – Rege dia RM 8

dsc00081Aku order Kuey Teow Seafood, kwn aku order Kuey Teow Kerang. Both RM 8, rase pun ok lah. Sedap gak.

Advertisements