Hari minggu yang lepas, sebelum balik ke KL, aku sempat singgah kat majlis perkahwinan anak buah aku di UTM, Skudai. Majlis di rumah perempuan aku tak dpt dtg, so kali ni aku dtg untuk meraikan perkahwinan ni.

jajah-copy

Pengantin perempuan ni anak buah aku (anak kepada sepupu aku). Nama dia Khadijah a.k.a Jaja. Husband dia ni org panggil Yus. Yang aku dengar dari org lain, dia ni antara org penting di Senai Airport, Johor. Takpelah, baguslah dah bertemu jodoh. Semoga abg Man dan wife bergembira menerima menantu di dalam keluarga. Apa2 pun Jaja, hopefully Jaja & Yus akan dpt menempuh kehidupan berkeluarga dan dikurniakan cahaya mata yang soleh/solehah & comel2 belaka.

Sedutan sepanjang majlis

Advertisements