Aku masih rase degup jantung aku laju semacam. Kes tadi la. Aku gi minum ngan kawan aku kat area sentul lepas balik dari hospital. Nak balik tu, aku lintas jalan tapi tak perasan kereta.

Trauma lama datang balik. Sekali dulu aku kena langgar depan rumah masa aku drjah 4, berdarah2 kepala smpi. Selamat tak  patah. Mmg mase tu aku nampak kete tu dgn jelas mase langgar aku. Kes kedua, 2 tahun lepas, malam raya ke 3, aku eksiden kat Jalan Pekan Nenas, on the way balik dari beraya di JB. Kereta masuk parit, sbb aku terbabas kat selekoh. Adoi, aku terpusing atas jalan 2 kali, dan aku nampak kete yang hampir2 langgar aku terlalu rapat ngan aku smpi aku leh nampak cahaya lampu tu betul2 sebelah tingkap aku.

Trauma ni mmg kuat. Mengingatkan aku kes lama2 ni, jadi tak best tol hati aku malam ni.

Advertisements