Dah makin tua dah aku..betul la, makin lama makin tua la.celah mane makin muda.huhuhu 28 Jan setiap tahun aku akan jadi semakin tua. jarang celebrate birthday, tapi tahun ni agak special skit sbb dapat celebrate ngan family & kawan2 rumah dan kawan. kira 3 kali celebrate la

Cerita celebrate ngan family :

Di awalkan sbb 28 tu aku dah balik KL. celebrate di kg sbb adik beradik aku ada gak yang lahir bulan 1.

  1. Arwah Abah : 10 Januari
  2. Along              : 14 Januari
  3. Angah             : 22 Januari
  4. Kak Fuzah     : 27 Januari (ni kakak ipar)
  5. Aku                  : 28 Januari

Mase tu banyak gak dpt wish dari kawan thru sms, comment di MS, FS, FB ngan YM. Maaf ek, ada yang aku tak reply. sbb byk sgt lagipun malam tu credit aku dah habis. dua2 phone lak tu. cis.

Ni macam kenduri doa selamat je. Bukan ape sgt pun. Malam tu aku mmg tibai sepuas hati walaupun ptg tu aku dah melantak kat old town.

Advertisements