Dah masuk bulan ke 2 aku practical kat sini. Ada bende baru yang aku belajar, dan aku harapkan ada lagi bende2 yang aku tak tahu untuk masuk dalam kepala aku sebagai software engineer satu hari nanti. chewah..huhu

Mase aku snap gmbr ni, kebetulan hari tu aku datang awal. Sbb tak leh nak masuk office sbb kunci, so aku kena tunggu org yang pegang kunci datang. Bosan tol menunggu..

Ni kawasan office aku area bukit Damansara..

Advertisements