Aku dah plan dari hari birthday aku lagi nak celeb ngan kawan. Sorry ek, aku bukan jenis type pegi tmpt yang terlampau mahal tu untuk celeb, cukup lah makan di rumah, janji sendiri yang masak. Maklumlah, ekonomi meleset, byk yang kena save utk elak perbelanjaan yang terlebih.

Bermodalkan tak smpi RM 100, dpt 5 jenis lauk untuk 9 org punya makan bagi aku sangat berbaloi sbb malam tu makan smpi aku rase nak muntah. huhuhu. Ape pun terima kasih kawan2, sbb tolong masak dan memeriahkan majlis makan2 ni.hehehe…

Advertisements