Kebelakangan ni, selera makan aku bertambah. So……? Lu pikir la sendirik. Huhuh.. Aku ke carrefour sbb nak beli stok makanan. Maklumlah, duduk membujang. Gini lah caranya.

dsc00110

Sebelum tu aku makan di The Chicken Rice shop. Hmm..first time gak, tapi sbnrnye aku pernah makan, just tapau je… Ada satu sup herba yang aku tak leh nak makan, sbb bau dan rase yang sangat tak sedap. Tapi nasik dia mmg sedap, ayam dia pun sedap ngan Pai tee. just agak mahal sbb aku makan yang set 2 org harga lebih kurng RM39++

Advertisements