Siang tadi aku try usha spek baru. Sbb aku dah terlampau kerap pening kepala, expecially kalau siang time panas terik ngan drive/bwk moto time malam. Kenapa? sbb aku tak tahan dengan cahaya yang melampau.

Ada 3 kedai aku g tgk kat Plaza Mutiara, Jalan Ipoh. Antara ketiga2 kedai tu, satu je yang aku rase ok. Kedai first yang aku pegi. Harga pun ok, sbb yang lain2 tu mcm outdated skit frame.

dsc00112

Sempat lah aku g makan kat Station Kopitiam, best dpt makan nasi sbb dah 2 hari aku tak makan nasik. Asyik makan bende ngarut2 je. Ada org tanya, nak diet ke?hmm..takde mase nak diet2 ni.

Menu hari ni : Nasi Goreng Tomyam, Air Teh O Limau Ais ngan buah tembikai merah 2 potong – RM 7.90

Advertisements