Ni dah di kira jumaat ke dua aku di office, sbb sblm ni aku asyik di tempat lain. Kat title ni, kira solat jumaat pertama di sini. Huhu..complicated ke? skit la.. Biasa nya jumaat leh pakai casual je. So, aku just pakai t-shirt & kodroy.

dsc00105

Pagi tu aku smpi awal skit, so g brekfast kat Simbad Cafe.  Menu pagi tu makaroni letak kacang & ikan bilis + sambal. Boleh la makan, tapi tak berapa best. Dah naik office tu, aku baru dpt tau yang kakak ofis aku dah confirm nak resign. Hurm..nak wat camne. Gitu je lah..

dsc00111 dsc00109

Advertisements