Tags

Ye..aku tgh sedih. Aku tgh sedih. Aku tgh sedih. Aku kena sabar. Biasalah, sabar pada mulut, tapi kadang2 aku tak boleh jugak tahan.

Kenapa aku sedih?? Biarlah aku je yang sorg tahu. Org lain mesti akan ckp “dah ko tak nak bagitau, kenapa ko post kat sini?” Jawapannya “suka hati aku lah, ni blog aku”

Sama gak kalau status YM”Very busy. No repy”. Mesti ada tangan2 yang menggatal nak comment “dah tau busy, kenapa on YM?”. Jawapannya “aku YM kat laptop ko ke?pakai account ko ke?”

Mmg takde lagi org tanya aku. Tu template standby. Aku kesal atas apa yang terjadi semalam….

Sedihnye……….

Advertisements