Hari ni bende tak best dah jadi. Ni sbb gara2 aku naik teksi pagi tadi nak ke office. dah lah sejam lebih tgu teksi, baru dpt. bengong tol. sakit hati aku. Jauh sgt ke Damansara Height ni smpi tak nak pegi. Tak pasal2 aku masuk lewat, kul 9.15.

Turun teksi, dah naik tangga nak ke ofis, aku terus cuba carik balik teksi tu. Aku dah try call, 3 kali je dpt. Pastu mampus terus. Lagipun mmg bateri dah kong. Aku naik buntu tadi. Adoi..

Bagi kawan2 aku yang cuba call no maxis aku, sorry ye. Aku tak smpt nak ke Maxis nak wat no baru. Nanti la, tgu aku free skit, aku wat no tu ngan beli hp baru. Hampeh!!

Advertisements