Dah bih kurang 4 bulan aku practical. Sepanjang 4 bulan tu, aku rase last post aku yang betul2 aku menaip 1 Mac 2009. Lama gile. SKrg ni baru nak kembali ke zaman blogging balik. Ni pun ada lagi keje nak wat. Adeh.

Malam ni aku balik kg. Naik bas S&S international kul 10.30 malam. Dulu aku selalu naik mayang sari, tapi lama2 servis dia mcm hampeh. tak jaga customer. bas nye aircond mcm duduk dalam peti ais. Smlm g beli tiket, ramai dan panas kat pudu tu. Dpt tmpt duduk depan2 – seat no 4. Tak pernah naik S&S International dari KL – Pontian. So, baru tahu smlm S&S tu guna platform no 22.

Hmm..sedih sbnrnye ni. Tahankan je. Argh…tak tau camne nak ckp.

Advertisements