nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini : si Jinggo…kawan aku yang sengal dan gile..tapi menarik bile berbual..semua fakta2 sampah…haha..si jinggo ni mmg best!!

1) Suka ketawa. mcm nak tekup ngan tong sampah je rasanye..

2) rajin update blog gak.pastu tag org..cet

3) business partner, have many good ideas.

4) rajin masak, dtg umah dia mesti dapat makan free..meh la ajak aku lagi..hehe

5) terigt masa game bola tampar kat MSI 3/4 tahun lepas, (tapi mase tu tak kenal lagi), rambut spray merah mcm burung belatuk, sakit hati tgk sbb berlagak gile geng2 dia time tu..bile dah kenal, “ek eleh mamat rambut merah ni….”hahahah


setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta ataupun hobi diri sendiri

1) Developing my own brand and my family’s brand as well.

2)suke bersukan (takraw, bola tampar & ping pong)

3) suka drive malam2 buta bile stress dan bosan sambil dgr SinarFM

4) skrg dah suka interior design. tak tau nape.

5) business mmg kegemaran. more to conventional and not network marketing. Pernah kena brain-wash ngan abg, but the i just said “hmmm..ok”. Cuma skrg ni tolong2 mane yang mampu.

6) Sensitive to the environment

7) Boleh memasak

8) Sgt suka dgn budak2 kecil.. tapi kadang2 bengang ngan anak2 buah…haha..pe cite?

9) suka dengar lagi jiwang

10) By 35, mesti pakai BWM (3 series je) or Mercedes (C 180/C200)


anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka : sape yang saya nak tag ni ek….

(sapa2 yang baca bende ni, harap2 korang faham yang korang dah TERTAG!!!!!)hahaha…hahaha…hahaha…gelak guling2

Advertisements