1.51am. Masih lagi bekerja, tapi limited tenaga sbb aku sgt tak larat. smlm kul 7.30 pagi baru aku tido kul 10 dah bangun. mcm org gile rasanya.badan aku dah rasa panas2, mungkin nak demam. keje bertimbun, ada lagi yang tak buat.

Mmg mcm machine dah badan aku ni. sgt penat. ape yang tak best berlaku hari ni. ia menambahkan stress aku. tapi aku hanya mampu senyum sbb aku nak make sure keje yang aku buat tu high quality. risau je jadi mcm dulu, smpi masuk hospital. overstress really make me sick.

aku bile di timpa dgn kerja, aku masih mampu tersenyum, tapi kalau dah de masalah2 lain, kadang2 senyuman tu tak bermakna. hanya sebuah senyuman yg tanpa manisnya. masin dan kelat. mula2 mampu lagi bertahan, tapi aku akan down bile tak de support. still need support.

Skrg ni tahap stress aku tahap maksima. to reduce it, i have to rest and properly mental design for tomorrow’s job and tasks. Meletup ni mungkin boleh bila-bila masa. hanya menanti apabila otak dan fikiran ini digunakan tanpa henti. then, i’m sure something bad will happen.hospital silap2 ni

Harap2 esok can be a productive day to me.

Advertisements