Makin nak cuti, makin la mcm2 timbul. tekak aku sakit gile. perasan pun bile aku byk kali bersin. mmg syok bersin, belakang cite tekak aku rasa gatal, batuk2. adoi, sah aku kena sakit tekak. bergelas2 minum air, tapi mcm tu gak. yang lain2 tu jgn cite, bile hidung aku dah start sakit dan mengeluarkan something. haish..malasnye nak ke klinik lagi. nak raya2 ni biasa lah, kewangan tak bape sgt.

Pasal balik kg, aku balik awal kot, lari dari plan awal.  Plan nak balik Khamis, tapi rabu jugak yang jadi perhatian aku.bas kul 10.30mlm naik kat Bukit Jalil.  Dapat beli tiket last minute ni mmg bahaya. Nak buat camno.. Biarlah aku boleh rehat kan minda lepas diserang, sampai nak buat keje pun jadi serabut. 3.36 pg, keje aku masih tak siap. fikir ape yang terjadi.

Dah lah sorang abg takde time raya (fly ke UK), ada lagi cabaran2 yang aku perlu tangani. Tapi mampu ke aku? Tak pasti la.. Botak kepala, rambut pun makin kurang je rasanya (batuk2 mcm nak gile..adoi)

Betapa serabainye otak aku skrg…..

Advertisements