Melayan mata dari malam semalam. Lepas buka & solat, terus baring, igtkan tak lah lama sgt. Dalam kul 11 lebih dpt satu phone call dari Wales. Angah call ckp dia selamat sume, cuma kat sana sedikit sejuk & kena adjust lagi dalam keadaan yang tak berapa selesa tu.

Aku memang berharapan nak ke klinik, sbb aku rasa dah sgt tak tahan bile tekak aku sakit, badan smpi kaki panas dan selsema ni smpi buat aku tak bernafas. dada aku sakit. aku nak ajak kawan aku, dia dah tido. cuba gak cari kawan2 lain, tapi takpelah. nampaknya aku kena pegi sendiri.

Sahur tadi aku bangun kul 5.10, bangun makan meggie. itu je ada, tak larat plak aku nak keluar. aku nak tgu subuh, tapi tertido lagi lepas tu. celik2 mata jam 10. bangun je terus call family, ckp nak ke pusrawi. aku nak buat check. sbnrnye bukan demam je. tapi yg satu tu aku kena buat check dulu. baru boleh confirm.

Aku tgh bersiap2 nak ke Pusrawi skrg…

Advertisements