Saje je Maghrib tadi ambik feel dari dalam bilik waktu senja di Brunel. Indah, banyak cerita di dalamnya bagi yang sudah menetap di sini dalam masa yang lama. Sebenarnya tadi aku tgh carik idea nak untuk study, pasal tajuk aku yang tetiba macam nak kena ubah. So aku jadi mcm blur tak tahu mana ynag nak kena study.

“Ya Allah, andai langkah ku ini langkah yang tepat, Kau bantulah aku Ya Allah dalam menguraikan segala yang terpusing dimindaku; Engkau yang Maha Mengetahui apa yang tersembunyi..”

With love,

Uxbridge, UK

Advertisements