Zuridan & Pasangan

Ini lagi satu gambar perkahwinan yang sudah hilang original source gara serangan virus menggila dulu, sehingga format habis hardisk sbb dah tak mampu bertahan dengan virus tu. Tapi ia masih di simpan di alam maya. Itu lah teknologi. Sekian lama gambar ni terperap dalam flickr sehingga lupa tarikh perkahwinan ini sbb dah terlalu lama. Apa yang menarik dengan perkahwinan ini, everyone is pink! Sgt best! Thanks to pengantin dan kawan-kawan pengantin..

Copyright ronstudios

Copyright ronstudios

Copyright ronstudios

Advertisements

1 thought on “Zuridan & Pasangan”

  1. Zuridan Bin Muhammad said:

    Tarikh akad nikah 30 Jan 2010. (sekali lafaz.huhu..)
    Tarikh bersanding di rumah perempuan 31 Jan 2010.
    Tarikh bersanding di rumah lelaki 1 Feb 2010.

    Nak komen sikit, kata zuridan dan pasangan…gambar saya pon takda….hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s